ΑΝΘΡΩΠΟΙ
banner image

ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Τεχνική Εταιρεία - Αλέξανδρος Χάλικας | Μαρούσι Αττική


 

 

Αλέξανδρος Χάλικας – Alexander Chalikas

Ο Αλέξανδρος Χάλικας είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ με Δομοστατική κατεύθυνση, διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στην ενίσχυση κτιρίων από το 2017και είναι εργολήπτης Δημοσίων Έργων από το 2007. Από το 2002 δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των αντικειμένων του Πολιτικού Μηχανικού σε κατασκευή και μελέτη.

Είναι πιστοποιημένος θερμογράφος και έχει ειδικευτεί σε θέματα ενεργειακών αναβαθμίσεων υφιστάμενων κατασκευών.

 Σάντυ Δαδιώτη – Sandy Dadioti

Η Σάντυ Δαδιώτη είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής ΕΜΠ. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1995 σε ένα ευρύ πεδίο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, που περιλαμβάνει μελέτες κατοικιών, διαμορφώσεις επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, καθώς και διαμορφώσεις υπαιθρίων χώρων. Ασχολείται επίσης με εκδόσεις οικοδομικών αδειών και τακτοποιήσεις αυθαιρέτων κατασκευών.

Είναι μέλος ΤΕΕ, ΣΑΔΑΣ, Συλλόγου Αποφοίτων Ε.Μ.Π.

Αγαπά τη λιτή ογκοπλαστική αρχιτεκτονική και τις καθαρές και απλές λύσεις που προβάλουν την καλή οργάνωση και λειτουργικότητα των χώρων.

 

 Μιχάλης Μέντζος – Michalis Mentzos

O Μέντζος Μιχάλης είναι Μηχανολόγος μηχανικός μέλος ΕΤΕΠ και διδάσκων στο Πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών. Ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολείται με μελέτες ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και εξοικονόμησης ενέργειας. 

Υπήρξε εισηγητής σε σεμινάρια που διοργανώθηκαν από διάφορους φορείς τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς (ΙΕΚΕΜ, Τράπεζα Πειραιώς, ΕΤΕΚ…) με θέματα που είχαν να κάνουν με την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας. 
Έχει εργαστεί για πάνω από μία 10ετία στην βαριά βιομηχανία σε εταιρείες κατασκευής αντλιών (ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΤΟΣ κλπ). Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα κατασκευής και συντήρησης στην Ελλάδα (ΕΛΠΕ, ΕΜΣΤ, ΚΠΙΣΝ…). 

Σπούδασε μηχανολογία στο ΤΕΙ Πειραιά και στο ΑΠΘ και πήρε διδακτορικό από την Πολυτεχνική σχολή του πανεπιστημίου Πατρών. Η διατριβή του στο Πανεπιστήμιο των Πατρών είχε θέμα την υπολογιστική ανάλυση μονοφασικών και διφασικών ροών σε ακτινικές πτερωτές αντλιών.